Тонери и мастила

Дигитален Печат ЕООД предлага всички видове тонер касети на пазара. Съвместими и оригинални, мастилници и ленти за матрични устройства. За въпроси моля използвайте формата за контакт.

Ако все пак цените на оригиналните консумативи ви се струват високи - то вече ние имаме решение за Вас! Резултатът е производството на съвместими консумативи.

Дигитален Печат ЕООД е вносител на съвместими тонер касети, барабанни модули, мастилници и пълнители за повечето устройства на пазара.

Съвместимите тонер касети са предназначени да работят без да нарушават правата върху патентите на производители на принтери. На Българския пазар има много разновидности на съвместимите консумативи.

Предлаганите от Дигитален Печат ЕООД съвместими продукти обикновено са на много по-ниски цени от оригиналното оборудване, като същевременно е запазено качеството и продължителността на печат.

Въпреки многобройните дела и съдебни спорове производителите на съвместими тонер касети в момента контролират около 25% от пазара на консумативи.

Продуктови филтри