Копирни машини под наем

Уважаеми Клиенти, Дами и Господа,

Дигитален Печат ЕООД предлага висок клас копирни и мултифункционални машини под наем.


Наемът на принтери и мултифункционални устройства (МФУ) е икономически ефективна и изключително удобна форма, при която не само намаляват разходите за печат, но и отпадат грижите Ви по поддръжката на техниката. Като добавим към това и отпадането на нуждата от периодични инвестиции – първоначално закупуване, поддръжка, сервиз, консумативи и резервни части, считаме, че тази форма на работа е удобна не само за средни и големи фирми, но дори и за малки такива.

Ние сме готови да Ви консултираме при избора на техниката, съобразена в Вашите нужди, както и за оптимизиране на работата на наличната такава.

При наемането на принтери, Вие намалявате разходите си за печат най-малко наполовина, като в това не са включени разходите за амортизации, сервиз и др., които биха подобрили още повече ефективността.

По-долу са представени примерни цени (с вкл. ДДС) на изработено копие А4 в съответствие с месечното натоварване, при договор за продължителен период. Цените включват всички необходими консумативи и поддръжка на принтерите, без хартия. Няма допълнителни разходи за наем на самия принтер, но в зависимост от модела (главно при А3 принтерите и МФУ) или при инсталация извън София, се заплаща доставката му. Цената на копие също така не зависи от модела и класа на принтера, определящ се само на основата на максималното допустимо натоварване и разбира се, от наличността му на склад при нас. И тъй като разполагаме с над 100 модела принтери на склад, се надяваме да успеем да подберем машина, съответстваща на Вашите нужди.

Предоставяните под наем принтери и мултифункционални устройства са в отлично състояние, като ние осигуряваме не само поддръжката им, но и инсталацията и обучението на персонала, при необходимост.

Като заключение е добре отново да припомним основните предимства на принтерите под наем:

- Няма първоначални разходи за закупуване;
- Без разходи за поддръжка, сервиз и консумативи;
- Замяна на принтера, при промяна на натоварването;
- Заплащане само на действително направените копия;
- Възможност за работа със значително по-висок клас техника;
- Консултации при избора на техниката и професионалната и поддръжка.

При наличието на толкова много и разнообразни модели принтери на склад, фирма Дигитален Печат ЕООД е готова да посрещне всякакви Ваши нужди от подобна техника.

И разбира се, ако имате допълнителни въпроси, екипът ни с удоволствие ще отговори на тях. Заповядайте на място при нас или просто разгледайте сайта ни, където сме представили наличната ни копирна техниката.

За ползването на черно - бяла копирна машина заплащате наем на месец от 80 лв с ДДС, като в рамките на тази сума имате право на 10 000 копия формат А4. Над 10 000 копия на месец Вие заплащате всяко направено копие по 0,018 лв с ДДС.

За ползването на цветна машина копир/принтер/скенер заплащате наем на месец от 180 лв с ДДС, като в рамките на тази сума имате право на 250 копия формат А4.
При направени над тези :
- по 0,32 лв. за копия над определеният лимит от 250 копия месечно .
- по 0,30 лв. на изработено копие над 570+ до 1000 копия месечно.
- по 0,20 лв. на изработено копие над 1000 копия месечно.

В посочените цени не е включена хартия.

Моля за конкретна оферта ползвайте формата за контакт


Продуктови филтри